Friday, 12 November 2010

new blog

emyermin.blogspot.com

Monday, 11 October 2010

art and design

what i am doing bila bosan ;P




 sebenarnya yg buah buah tu subang tp saya cabut and buatkan jadi bracelet. ;)




ni tade keje okay :)




ni pun pakai nail color kat mcd, alone ;(

Sunday, 10 October 2010

more than words

tahu tak betapa sedihnya saya bila benda yang paling kita tunggu tunggu tak dapat? tahu tak betapa sedihnya bila kita dah get prepared everything sbb nak date on our first month anniversary ? tahu tak betapa sedihnya bila kita bagi tahu semua orang yang boyfie kita nak dtg all the way from penang? tahu tak betapa sedihnya kita bila boyfie balik semata mata nak jumpa kita tapi kena ikut mak dia? sedih wehhh, tak tahu nak ckp apa lagi dah sumpah. 


tapi, everything happens for a reasons. so, pagi tadi dia datang. i love you so much syg. thanks for everything. cehhh, lepas rindu jugak then dah rindu balik. mcm mana ni? HAHA.  nways, thanks sgt sgt sgt sgt for everything. and happy anniversary :) i love you and i'm missing you ;(


Friday, 8 October 2010

art diary

hey junior! i baru je baca blog awak. siapa farel? sedihnya cerita awak. sumpah kakak tak tipu. sedih and you guys so sweet. al-fatihah buat farel. 




tini, bosannya, bangun awal pagi tapi doing nothing. dia dah awal awal pergi ayer keroh yang photo gallery tu.  saya ni duduk la bilik menghadap lappy, ( bukan assignments okay ) 

hye love ♥

just wanna say i love you so much sayang ;)
and i miss you 
all day
everyday.
hopefully you'll coming today
a month we're together ;)



Thursday, 7 October 2010

last night

cerita bermula begini, after discussion kat library till 6.3o mcm tu. nak start balik sbb nak kluar dgn classmates. tiba tiba kereta tak boleh start pulak. aduhhh, ni sbb bagi kwn pinjam kereta kan. hmm. fine. nasib baik ada kawan kawan yang superb, thanks to faiyum, fuad, nash, adli, hil, sarah, tini and me! hehe. yadayada, settle. calling calling semua jom kua. overnite. haha. 3 kereta. g makan, tgk movie, minum lagi, tgk mak nyah bekerja,  pengalaman baru ye :), beach.

Sunday, 3 October 2010

here we go this week.

monday : story board submit and presentation
              journalism news critics presentation and interview draft ( cosmo )


tuesday : public relation presentation and full report interview. ( ta suka p.r )
              speaking test BEL. ( ta suka jugak )

wednesday : presentation psychology ( schizophrenia )

wuaaaaa, tolong!!

Followers